Sosyal medya ilk sırada

 Rotary 2440. Bölge Federasyonu’nun düzenlediği Halkla İlişkiler Semineri’nde, giderek yaygınlaşan ve geleneksel medyanın önüne geçen sosyal medyanın kullanımı ve gücü anlatıldı.

Sosyal medya ilk sırada

Rotary’nin üyelerine yönelik yılda iki kez gerçekleştirdiği en önemli eğitim çalışmalarından birini oluşturan Halkla İlişkiler Semineri’nin ilki Bursa Adranos Otel’de gerçekleştirildi. Uludağ Rotary Kulübü ve Yeşil Rotary Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı seminere 2440. Bölge Federasyon Başkanı Alaeddin Demircioğlu, geçmiş dönem federasyon başkanları, Bursa’daki Rotary Kulüpleri’nin başkan ve üyeleri katıldı.

Uludağ Rotary Kulübü Başkanı Erol Aksaz ve Yeşil Rotary Kulübü Başkanı Cem Akpınar’ın açılış konuşmalarında 1 milyon 200 bin üyesiyle dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Uluslararası Rotary’nin, gönüllük esasına dayalı bir hizmet kulübü olduğunu belirtti. Rotaryenler olarak neler yaptıklarını, neyi amaçladıklarını topluma çok iyi anlatmak zorunda olduklarına Aksaz ve Akpınar, bu aşamada halkla ilişkilerin ön plana çıktığına dikkat çektiler. Federasyon Başkanı Alaeddin Demircioğlu’da bu dönemki ilk halkla ilişikler seminerini Bursa’da yaptıklarını 2. Semineri de Kasım ayında İzmir’de yapacaklarını söyledi. Demircioğlu konuşmasında, günümüzde geleneksel meydanın sosyal medyanın gerisinde kalmaya başladığını ve hedef kitlelere ulaşmada sosyal medyanın ilk sırayı aldığına dikkat çekti.  

Federasyonun Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Ayda Onan ve Komisyon Üyesi Burçin Köksal da, sosyal medyanın etkili ve doğru şekilde kullanımı konusunda neler yapılması gerektiğini anlattılar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X