Sosyal medya onu konuştu! ‘O zaman ben stüdyoyu terk edeyim’

Kim Milyoner Olmak İster’in 792. bölümünde yarışan Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Elif Çanga, ilk soruda seyirci joker hakkı kullanarak herkesi şaşırttı.

Sosyal medya onu konuştu! ‘O zaman ben stüdyoyu terk edeyim’

Boğaziçili öğrenci Kim Milyoner Olmak İster’de ilk soruyu seyirciye sordu. Dün akşam yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacı ilk soruda seyirci jokerini kullanınca ilginç anlar yaşandı.

BOĞAZİÇİLİ ÖĞRENCİ ŞAŞIRDI

Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Elif Çanga, sunucu Murat Yıldırım, ‘Halk arasında “zamanla şartlar çok değişti, eski durum kalmadı” anlamında kullanılan sözde “altından çok sular aktı” denilen hangisidir sorusunu yöneltti.
 

XhypG_1544503917_306
 

Şıklar; semaver, filtre kahve makinesi, çaydanlık ve köprü olarak belirtildi. Seyirci joker hakkını kullanan Elif Çanga’ya stüdyodaki izleyiciler yüzde 97’lik bir oranla doğru cevap olarak d şıkkı yani ‘köprü’ cevabını verdi.

SOSYAL MEDYA ONU KONUŞTU

Televizyon başında yarışmayı izleyenler ise sosyal medya üzerinden ‘bu soru nasıl bilinemez?’, ‘böyle bir soruda joker mi kullanılır’ gibi yorumlarda bulundu.

TEKRAR JOKER KULLANDI! MURAT YILDIRIM ŞAŞTI KALDI
 

Milyoner'de Şoke Eden An! Boğaziçili Öğrenci İlk Soruda Joker Kullandı

3. soruda yine bir klasik olan ‘Devlerin Aşkı’ filminin müziğini de bilemediğini söyleyince; Murat Yıldırım, “O zaman ben stüdyoyu terk edeyim.” diyerek tepki verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X