Soylu açıkladı! Zamanın en büyük yakalaması gerçekleşti

İçişleri Bakan Soylu, “Dün zamanın en büyük yakalaması gerçekleşti, Erzincan’da emniyet müdürlüğümüze bağlı ekipler 1 ton 271 kilogram eroin ele geçirdi.” dedi.

Soylu açıkladı! Zamanın en büyük yakalaması gerçekleşti

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, “Dün zamanın en büyük yakalaması gerçekleşti, Erzincan’da emniyet müdürlüğümüze bağlı ekipler 1 ton 271 kilogram eroin ele geçirdi.” dedi.

Bakanı Soylu, “PKK ve uyuşturucu arasında organik bağ bu kadar açıkken, Avrupa’nın ve ABD’nin resmi kurumlarının kararlarına, raporlarına girmişken, örgüte karşı ciddi mücadele tavrı görememeyi, bilakis üretim ve dağıtım artışına yönelik adımların gelmesini, hala bu örgüte silah, lojistik destek ve yasal koruma sağlanmasını, 21. yüzyılın medeniyet normlarıyla izah edemiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Kırmızı bültenle aradığımız PKK’lılara ilişkin iade taleplerimiz özellikle Avrupa’nın içlerine doğru ilerledikçe asla karşılanmıyor.” diyen Soylu, “YPG’nin, PKK’nın şubesi hatta bizatihi isim değiştirmiş hali olduğu biliniyor. Buna rağmen hala birtakım siyasi manevralarla bu örgüte para, silah, eğitim desteği verilmeye devam ediyor.” şeklinde konuştu.

thumbs_b_a.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X