Soylu’dan ‘taciz’ iddialarına yanıt: Alçaklar gereğini görecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’daki yasadışı gösteride taciz iddiasına ilişkin sert bir açıklama yaptı.

Soylu’dan ‘taciz’ iddialarına yanıt: Alçaklar gereğini görecek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanlığı 2018 Yılı Emniyet ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu.

Bakan Soylu, Ankara’daki Sakarya Caddesi’nde yasadışı gösteri gerekçesiyle gözaltına alınan kadına yönelik “polisin tacizde bulunduğu” iddiasına ilişkin olarak şu değerlendirmede bulundu:

“Terör örgütünü her fırsatta destekleyenler, FETÖ ile sosyal medyada ortaklık yapanlar zihinlerinde ve kalplerinde bu ülkedeki güvenlik kuvvetlerini her zaman kendisine düşman görenler hemen klavyelerine saldırdılar. Allah bizi milletimize yanıltma fırsatı hiç vermesin. Bizim en büyük üzüntümüz milletimize yanlış bir şey söylemek olur. Bunları bir iddia olarak söylüyorum. Gerek jandarma gerekse emniyet teşkilatı, teşkilatına mensup ve yanlış yapan kimseyi kendi teşkilatında bırakmamıştır. Hodri meydan. Devletin diğer kurumlarına bakalım 657’den kaç kişiyi attılar. Burada bu teşkilatlar, disiplini bir şekilde ön gördükleri için bu mekanizmayı bir gün bile aksatmazlar. Çünkü milletin güveni ve huzuru bu teşkilatların disiplininde saklıdır.

Günlerdir, bir mensubumuzu ‘tacizci’ diye niteleyerek ailesi, çoluğu çocuğu, etrafı, arkadaşları ve yeğenleri olan bir kardeşimizi ‘tacizci’ diye niteleyerek sabahtan akşama kadar felç etmeye çalışan ve bunu TBMM’nin gazi çatısı altına getirip, orada aynı hakaretleri ortaya koyanlara pabuç bırakacak değiliz. Mahkemede görüşeceğiz. Elimizde öyle bir belge var ki bu konunun arkasında duranlar ve bizim evladımıza ‘tacizci’ diyen alçaklar gereğini görecektir. Öyle bir belge var elimizde. Ömrümüzde hiç boş konuşmadık. Ömrü Türkiye’yi satmakla meşgul olan adamların peşine takılanları da kınıyorum. Kim olursa olsun. Yazıklar olsun.”

Polis ve jandarmanın büyük bir mücadeleyi ortaya koyduğunu kaydeden Soylu, “Bu teşkilat öte taraftan 3-5 klavye yobazının saldırısına maruz kalacak. Esas taciz budur. Hadi, mahkemede sonuna kadar hesaplaşacağız.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X