Söz ‘Millet’in 

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Millet mahallesi sakinlerini ve Vatan caddesi esnafını ziyaret ederek, bölge halkının taleplerini dinledi.

Söz ‘Millet’in 

Gerçekleştirdikleri saha çalışmaları ile ilçenin sorunlarını tespit ettiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, “Yıldırım’a hizmet için göreve talip olduğumuzda en önemli şiarımız ‘Sensiz Olmaz Yıldırım’dı. Bu anlayış Yıldırım’ın tamamını kapsıyor. Yıldırım, gençleriyle, esnafıyla, sanatçısı, eğitimcisi ve sporcusuyla bir bütündür. Onun için Yıldırım’da ilk söz milletimizin olacak” diye konuştu. 

YERİNDE TESPİT…

Bölge esnafını da ziyaret eden Başkan Yılmaz, Yıldırım’ı bünyesinde barındırdığı tüm unsurlarıyla bir bütün olarak ele aldıklarını belirterek, “İlçemizin yönetiminde esnafın, sanayicinin, işçinin, sivil toplum kuruluşlarının, kadınların, çocukların, yaşlıların, engellilerin ve gençlerin taleplerini ve beklentilerini öğrenmenin en doğru yolu sahada olmak. Şehrimizin sorunlarına çözüm ararken, refah seviyemizi yükseltmek için çalışırken halkımızın güveni ve desteği ile güç kazanıyoruz.

Yoğun çalışma tempomuza rağmen hemşehrilerimizle kucaklaşmaya özen gösteriyoruz. Millet Mahallesi, ilçe nüfusumuzun yoğun olduğu önemli yerlerden biri. İlçemizde yürüttüğümüz çalışmalarda konunun muhataplarıyla istişareyi vazgeçilmez kılarak, aynı anlayış içinde vatandaşımızla karşılıklı fikir alışverişine devam edeceğiz” dedi. Bölge sakinleri ise Başkan Yılmaz’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, taleplerini birinci elden belediye başkanına iletebildikleri için mutlu olduklarını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X