Sözeri bir adım öne geçti

Mesut Mestan’ın teknik direktör sorununu kısa sürede çözmesi bekleniyor.

Sözeri bir adım öne geçti

Ligi tanıyan bir hocaya takımı emanet etmek isteyen Başkan Mestan’ın Erkan Sözeri ismi üzerinde karar kıldığı öğrenildi. 53 yaşındaki çalıştırıcının Giresunspor’la sözleşmesini feshetmesi bekleniyor. 

Bursaspor’da merak edilen konulardan birisi de teknik direktörün kim olacağı…Kongre öncesi birçok isimle görüşen ve artık işi resmiyete dökmesi beklenen Başkan Mesut Mestan’ın Erkan Sözeri de karar kıldığı öğrenildi. Mehmet Altıparmak’ın Akhisarspor’a gitmesinin ardından, Osman Özköylü, Giray Bulak, Yücel İldiz ve Erkan Sözeri üzerinde duran Mestan’ın birkaç gün içersinde yeni teknik direktörü açıklaması bekleniyor. 

İDDİALI TAKIMDA ÇALIŞMAK İSTİYOR

Giresunspor’la sözleşmesi devam eden Erkan Sözeri’nin Karadeniz ekibiyle yollarını ayırması bekleniyor. İddialı bir takımda çalışmak isteyen 53 yaşındaki teknik adamın, Bursaspor’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Geçen sezona Gençlerbirliği’nda başlayan Sözeri, ardından imza attığı Giresunspor’da istediği sonuçları alamamıştı. 

12.TAKIMI OLACAK

Kariyerinde Gazişehir, Karabükspor, Ümraniyespor, Adana Demirspor, Orduspor, Balıkesirspor gibi takımlarda da görev alan tecrübeli teknik adam imzayı atması durumunda 12.takımıyla el sıkışacak. Teknik direktörlük kariyerinde 250 maça çıkan Sözeri, 113 galibiyet, 71 beraberlik, 66 yenilgi aldı. Erkan Sözeri, Spor Toto Süper Lig’de Kardemir Karabükspor’un başında 6 mücadelede görev almıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X