‘Sözümüz Orhangazi’de tarım konuşuldu

AK Parti Orhangazi İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Sözümüz Orhangazi’ isimli etkinliğin ilk konuğu Orhangazi Ziraat Odası Başkanı Hasan Cevizlidere oldu.

‘Sözümüz Orhangazi’de tarım konuşuldu

NEVZAT OKUMUŞ

Cevizlidere, parti binasında yaklaşık iki saat süren etkinlikte ilçenin tarımsal konumunu ve Ziraat Odası olarak yaptıkları çalışmaları aktardı.

AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya, her hafta perşembe günleri gerçekleştirmeyi planladığımız ‘Sözümüz Orhangazi’nin ilkini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “İlçemiz gerek siyasi, gerek bürokrasi açısından son derece uyum içinde çalışan örnek  bir ilçe.

Her hafta farklı bir konu ve konukla ilçemizi yatırımlarımızı çalışmalarımızı ve planlamalarımızı konuşup ele alacağımız bu program ile şehrin ortak aklını daha da yukarı seviyelere çıkarmak adına mücadele etmiş olacağız” diye konuştu.

Orhangazi Ziraat Odası Başkanı Hasan Cevizlidere ise, “Yüksek derecede var olan tarım potansiyelimizi daha da yukarılara çıkarmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X