Spor engel tanımıyor

25 Ekim Dünya Spina Bifida Farkındalık Günü dolayısıyla İnegöl’de düzenlenen etkinlekte engelli çocukların sergiledikleri gösteriler beğeni topladı.

Spor engel tanımıyor

İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Spina Bfida Derneği’nin 25 Ekim Dünya Spina Bifida Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlediği programda, sporun engel tanımadığını göstermek isteyen gençlerin sunduğu spor faaliyeti ve yarışmalardan oluşan gösteri beğeni topladı. 

İnegöl Kaymakamı Ali Akça, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Baş, İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, ilçe protokolü ve vatandaşların katıldığı programda yaklaşık 20 engelli çocuk, İlçe Müdürlüğümüz voleybol antrenörü Serkan Seçkin yönetiminde spor faaliyeti ve yarışmalardan oluşan bir gösteri sundu.

AKÇA AİLELERİ KUTLADI

Sundukları spor faaliyetleri ve yarışmalarla sporun engel tanımadığını gösteren engelli çocuklar izleyicilerin beğenisini topladı. Dereceye giren çocuklara madalya ve Spina Bfida Derneği’ne katkı sağlayanlara plaketin verildiği programda konuşan Kaymakamı Ali Akça, Spina Bfida yani doğuştan omurga hastası olan çocukların gayreti ve heyecanın spor yapmanın yaşı, cinsiyeti ve engeli olmadığını gösterdiğini belirterek çocuklarına destek olan aileleri tebrik etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne ait salonda haftanın bir günü antrenör ve saha tahsisisin yapılacağı çocukların gösteri yaptığı program pasta kesimi ile son buldu.

Yürütülen çok yönlü faaliyetlerle bir taraftan gençleri spora kazandırmaya devam eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü diğer taraftanda engelli gençleri de unutmuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X