Stadyumun ismini Bursasporlular belirleyecek

Yeşil Beyaz Güç Platformu üyeleri ile bir araya gelen Mustafa Bozbey, seçilmesi durumunda 31 Mart’tan sonra yapacağı değişiklerden bahsetti. 

Stadyumun ismini Bursasporlular belirleyecek

Nilüfer Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, önceki gün Yeşil Beyaz Güç Platformu üyeleri ile bir araya geldi. Bursaspor’un sadece futbolda değil, sporun diğer dallarında da uluslararası başarıyı getirecek gençleri yetiştirmesi gerektiğine dikkat çeken Bozbey, “Bunun için iyi bir yapılanmaya ihtiyaç var. Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, her ilçede ilçe belediyelerinin de katılımı ile Bursaspor çatısı altında çeşitli branşlarda takımlar kuracağız. Ayrıca amatör spor kulüpleri birliği oluşturacağız” dedi. Mustafa Bozbey, Bursaspor’un başarısının artması için kalıcı gelir getirecek projelerini de 4 Mart tarihinde açıklayacağını belirtti. 

ARAŞTIRMA YAPARIZ

Bursa Atatürk Stadyumu’nun bir hikayesi olduğunu ifade eden Bozbey, “Stadyum yıkıldı. Yanlışlar yapıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi mali açıdan zor durumda bırakıldı” şeklinde konuşuldu. Yeşil Beyaz Güç Platformu üyelerinin “Başkan seçildiğinizde stadın ismi ne olacak?” sorusuna Mustafa Bozbey, şöyle yanıt verdi: “31 Mart’tan sonra Bursa stadının ismini Bursalılar ve Bursasporlular belirleyecek. Ben, kendi başıma -Stadın ismi bu olacak- demeyi doğru bulmuyorum. Kamuoyu araştırması yaparız. Halk, hangi isme karar verirse o isim konulur.’

plaket.jpg

Yeşil Beyaz Güç Platformu Başkanı Ersoy Seyitoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’e teşekkür plaketi sundu.    

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X