STK’lardan Esgin’e destek

Pazar günü yapılacak seçimler öncesi, çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Esgin, Mustafakemalpaşa’da sivil toplum teşkilatları ile bir araya geldi.

STK’lardan Esgin’e destek

Öğretmenevinde yoğun bir katılımla düzenlenen buluşmaya, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve AK Parti Teşkilatı’nın yanı sıra oda, borsa ve kooperatif başkanları, meslek odaları temsilcileri, çeşitli partilerde geçmiş dönemde görev yapan siyasilerle birlikte 200 kişilik davetli katıldı. 

‘YENİ SİSTEM YETKİN YÜRÜTME’

Toplantıda yaptığı konuşmada, son 16 yılda Türkiye’nin enerjiden sağlığa, ekonomiden turizme kadar birçok alanda büyük kazanımlar elde ettiğini kaydeden Esgin, “Bu mesafeler yeterli değil, daha fazlasını yapmak mümkün.

İnşallah 24 Haziran’dan sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte çok daha yetkin bir yürütme modeli ortaya çıkacak. 16 yıldır Türkiye’yi 4 kat büyütme mutluluğunu yaşadık şimdi bunu birkaç yıl içerisinde gerçekleştireceğiz” dedi. 

‘MÜTEVAZİ OLMAYIZ’

Bursa ve Mustafakemalpaşa’nın çok önemli dinamiklere sahip olduğunu ifade eden Esgin,“ Bu memleketin çocuğu olarak kentime katkı sağlamak, Bursa’nın lobisini Ankara’da daha güçlü bir noktada temsil etmek istiyorum.

Türkiye’nin büyümesine ve bu dönemde gelişmesine en büyük katkıyı sağlayacak şehir Bursa olacaktır. Seçim döneminde hem merkez hem de kırsal mahallerde yoğun bir çalışma içerisinde olduk.

İnsanlarımız bizden tek bir şey istiyor. Seçildikten sonrada aralarında olmamızı, onların dertlerini dinlememizi talep ediyor. Bu haklı ve doğal isteği baş göz üstüne aldık.  

Bu dönem, Mustafakemalpaşa içinde büyük projelerin hayata geçtiği bir dönem olacak. Tarım ve hayvancılık, bu bölge için çok önemli değerler. Bu sorunları yakından biliyorum.

Bugüne kadar önemli çalışmalar oldu ama daha fazlası da mutlaka yapılmalı. Kişi olarak mütevazı olabiliriz ama sorunların çözümünde milletimiz adına o kapıları en sert şekilde çalmayı da bileceğiz” diye konuştu. 

STK buluşmasında katılımcıların sorularını yanıtlayan Mustafa Esgin, İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Mustafakemalpaşa etabında mutlaka bir çıkış verileceğini söyledi.  Esgin’e toplantının ardından TEMA tarafından teşekkür belgesi verildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X