Suça karışanlar fidan dikiyor

Denetimli serbestlik yükümlüleri, diktikleri fidanlarla şehre nefes aldırıyor. Adalet ormanındaki fidan sayısı 30 bin 500’e ulaşırken, İmralı’ya da 42 bin fidan dikildi.

Suça karışanlar fidan dikiyor

Bursa’da denetimli serbestlik yükümlüleri, diktikleri fidanlarla şehre nefes aldırıyor. Bursa’daki adalet ormanındaki fidan sayısı 30 bin 500’e ulaşırken, İmralı’ya da 42 bin fidan dikildi.

Açılışı gerçekleştirilen Adalet Ormanının şimdiye kadar ağaçlandırdıkları en büyük alan olduğuna dikkat çeken Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, “Bugün burada yükümlü kardeşlerimizin kamuya yararlı bir işte çalıştırılması, toplumsal katılım ile yükümlünün iyileştirilmesi ve yeniden topluma kazandırılması amacı ile bir araya geldik.

Açılışını yapmak için bulunduğumuz Adalet Ormanı, açılışını gerçekleştirdiğimiz ve ağaçlandırdığımız yedinci orman olacak ve 220 dönümlük alanı ile inşallah şimdiye kadar ağaçlandırdığımız en büyük alan olacak.

Orman Bölge müdürlüğümüzle ile birlikte bu zamana kadar 30 bin 500 fidanı toprakla buluşturduk, İmralı Adasına diktiğimiz 42 bin fidanı da bu sayıya dahil ettiğimizde toplamda 72 bin 500 fidan ekmiş oluyoruz. Bugün ise sizlerinde katılımı ve desteği ile iki bin fidanı toprakla buluşturacağız“ dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞÜNE YAPMAYA HAZIRIZ…

Ağaçlandırmaya müsait her bölgenin ağaçlandırılmasına talip olduklarını belirten Başsavcı Uğurhan Kuş, “Çok şükür ki elimizde bu konuda bir imkan var ve bunu değerlendiriyoruz.

Özellikle kamu kurumlarının bu tarz etkinliklerde bulunmasını bir şehrin ve ülkenin uygarlığı açısından çok önemli görüyorum. Bizler bu konuda üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Ağaçlandırmaya müsait her bölgenin ağaçlandırılmasına hükümlü kardeşlerim ve personelim ile birlikte talibiz” dedi. Kuş’un konuşmasının ardından 2 bin fidanın toprakla buluşturulacağı etkinlik, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X