Suçlanan Hastane Müdürü: Kumpas kurdular

İznik Devlet Hastanesi’nin 4 yıl önce taşınan eski binasındaki çelik morgun hurdacıya satıldığı yönündeki iddialar üzerine soruşturma geçiren İdari ve Mali İşler Müdürü Ömer Y. ‘Hurda morg ve diğer hurdalar için Tespit ve Bertaraf Komisyonu kuruldu.

Suçlanan Hastane Müdürü: Kumpas kurdular

Satışta Başhekimlik makamımın ‘oluru’ var. Bana bu konuda kumpas kurdular’ dedi. Ömer Y., ‘2015 yılında eski hastaneden yeni hastaneye taşınma sırasında boşta bulunan, hurdaya ayrılması uygun görülen, ekonomik ömrünü tamamlamış ve demirbaş kayıtları bulunmayan birçok hurda yanında, tamiri yenisinden daha pahalıya gelen morg aparatının satışı Başhekimin yazılı onayı ile yapılmıştır.

Şahsımın bu komisyonda hiçbir görevi yoktur. Kaldı ki hurdalardan gelen maddi kazanımların da nerelere harcandığı belgeleri ile mevcuttur’ diye konuştu. 

Haberin kasıtlı yayıldığını da iddia eden Ömer Y., ‘Başhekimlik makamımın ‘oluru’ olmasına rağmen neden sadece tarafıma ceza verildiği de anlaşılır gibi değildir. Haber servis edilerek çalıştığım kurum hakkında adeta karalama kampanyası başlatılmıştır’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X