Şükrü Şankaya dualarla anıldı

Yardımsever ve mütevazi kişiliğiyle Bursa’nın gönlünde yer edinen duayen sanayici Şükrü Şankaya, ölümünün 13. yılında kabri başında dualarla anıldı. 

Şükrü Şankaya dualarla anıldı

SEYİT GÜNDOĞAN

Bursa’nın en önemli hayırseverlerinden biri olan Şükrü Şankaya, Ahmetpaşa Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Anma törenine, Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Şükrü Şankaya’nın oğlu Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, torunu Selim Şankaya, Bursaspor eski Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Şube Başkanı Ali Eminlatif ile siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleriyle, yakınları, sevenleri ve vatandaşlar katıldı.  

Ulucami İmamı Tahsin Karanfil, Ulucami emekli Müezzini Abdullah Yiğit tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve duaların ardından aile adına konuşan Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Şükrü Şünkaya’nın örnek bir insan olduğunu belirterek, insanlık ve toplum için çok önemli işler yaptığını söyledi. Çağlar, “Allah herkesi sonunda böyle hoş bir sada bırakarak anılmasını nasip etsin. Bütün dostlara teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X