Şükrü Şankaya dualarla anıldı

Bursa sanayiinin duayen isimlerinden, Bursaspor’un eski başkanı merhum Şükrü Şankaya, ölümünün 14. yılında kabri başında dualarla anıldı. 

Şükrü Şankaya dualarla anıldı

DERYA DEMİR PINAR – HATİCE DAL

Şükrü Şankaya’nın Ahmetpaşa Mezarlığı’ndaki kabri başında gerçekleşen anma törenine, yeğeni Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, oğlu Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, kardeşi Kadir Şankaya, torunu Selim Şankaya başta olmak üzere aile bireyleri, Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ile siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi Mezunları Derneği üyeleri ve öğrencileri ile duayen sanayicinin çok sayıda sevenin de hazır bulunduğu  törende, Ulu Cami Baş İmamı Tahsin Karanfil, Ulu Cami emekli müezzini Abdullah Yiğit ve Diyanet İşleri Başkanlık Müşaviri İbrahim Sezer tarafından Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.

01-004.jpeg

O’NSUZ 14 YIL…

Törende aile adına konuşan Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, katılanlara teşekkür ederek, “Allah dualarımızı kabul etsin. Şankaya’nın aramızdan ayrılışının 14’ncü yılı. Seneler geçiyor ama içimizdeki hüzün, onsuz geçen günler devam ediyor.  Nesiller geliyor geçiyor. Mühim olan bizlerin de bu dünyadan göçtüğümüz zaman arkamızdan Fatiha okuyacak dostlar, arkadaşlar, evlatlar bırakabilmek. Bana göre Dünya, rahmet üzerine kurulmuştur. Ölenin arkasından rahmet söylenebilmesi çok güzel bir şey. Katılımları için dostlarıma çok teşekkür ederim. Biz aile olarak ayrılmaz bir parçayız. Bir sürü badireler atlattık ama hep aile birliği, beraberliği ile ve eş, dostlarımızın bize sahip çıkmasıyla dimdik ayaktayız. On binler yanımızda iş imkanı buluyor. Cenab-ı Allah’ta bizi bu şekilde terbiye ediyor” dedi.

sukru-sankaya001.jpg
Şükrü Şankaya

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X