Süper Lig`de istifa depremi

Sivasspor maçından sonra bir grup taraftarın protesto ettiği Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, istifa ettiğini açıkladı. Ancak yönetim, Sağlam`ı bırakmamakta direniyor.

Süper Lig`de istifa depremi
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Fatih Sezer, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın istifa ettiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
Sezer yaptığı açıklamada, Sivasspor maçının ardından bazı Eskişehirspor taraftarlarının bilinçli olarak Sağlam’a kötü sözler söylediğini ve istifa çağrısında bulunduğunu bildirdi. Sağlam’a yönelik bu davranışı doğru bulmadıklarını ifade eden Sezer, şöyle konuştu:
 
“Ertuğrul Sağlam da maçın ardından o anın verdiği duyguyla istifa ettiğini söyledi. Ancak yazılı bir istifa söz konusu olmadı. Başkanımız Mesut Hoşcan da teknik direktörümüzün isteğini kabul etmedi. Sağlam’ın takımdan ayrılmasını asla istemiyoruz. Ertuğrul Sağlam’a güvenimiz tamdır. Kendisi tam bir Eskişehirsporlu gibi, takımını savunan, takımın iyi yerlere gelmesi için mücadele eden bir kişiliğe sahip. Ertuğrul Hocamız ile yola devam etmek istiyoruz. Ligdeki şansızlığımızı üstümüzden attığımız zaman her şey yoluna girecektir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X