Süper Loto Bursa’ya çıktı

Milli Piyango İdaresince haftalık düzenlenen şans oyunu Süper Loto’nun 3 Eylül tarihli çekilişinde, 15 milyon liralık ikramiyeyi kazandıran sayılar, Bursa’daki bir bayiden oynandı.

Süper Loto Bursa’ya çıktı

Süper Loto’da 7 haftadır devreden büyük ikramiye, Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi Bilginler Caddesi’ndeki bir bayiden bilet oynayan talihliye çıktı. 411’nci hafta çekilişi yapılan Süper Loto’da 17, 19, 32, 34, 45 ve 48 numaraları 15 milyon 523 bin 355 lira 70 kuruş ikramiye kazandırdı.

Talihlinin henüz kimliği bilinmiyor

Şanslı numaraların oynandığı bayi sahibi Gönül Özden, çekilişten sonra kendilerine başka bir bayiden arkadaşlarının haber verdiğini dile getirdi. Talihlinin henüz kendilerine gelmediğini belirten Özden, numaraların oynandığını sistemden gördüklerini, ancak oynayanın kimliğini bilemediklerini kaydetti.

Özden, büyük ikramiyeyi kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Hayırlı uğurlu olsun kime çıkmışsa, güle güle kullansın. Bin liralık oynayanlar var buradan, toplu oynayanlar var her hafta. Düzenli bir şekilde oynayanlar var tabi ki ama bilemiyoruz” diye konuştu.

Özden 15 yıldır bayiyi işlettiklerini, daha önce kendilerine gelen birinin 1 buçuk milyon lira ikramiye aldığını iddia ederek, çalışanlara para dağıttığını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X