Suriye’ye yardım hız kesmeden devam ediyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Fetih Derneği katkılarıyla Suriye’de savaş mağduru kişilere gönderilmek üzere içinde su, yakacak ve gıda malzemeleri bulunan 3 TIR düzenlenen törenle yola çıktı.

Suriye’ye yardım hız kesmeden devam ediyor

Merinos AKKM’de düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Suriye’de yaşanan içler acısı duruma bir nebzede olsa katkı koyduklarını ifade ederek, Suriye’deki savaş mağduru insanların yaşam zorluğu çektiklerini ve bu duruma Büyükşehir Belediyesi olarak kayıtsız kalmadıklarını belirtti. 

Bugüne kadar Bursa’da yer alan birçok gönüllü kuruluşun yaşanan savaş sürecinde Suriye’de savaş mağduru olan herkese destek olduğunu belirten Altepe, “Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Fetih Derneği ve Gazcılar esnafının desteği ile içinde erzak, gıda malzemesi ve kömür gibi temel ihtiyaç malzemesi bulunan 3 adet TIR’ı Suriye’ye uğurluyoruz. Bu tür organizasyonları hız kesmeden yapmaya devam edeceğiz. Bursa, bugüne kadar yaptığı yardımlarla her zaman savaş mağdurlarının yanında olduğunu gösterdi. Gelecekte de bu böyle olacak. Destekler hız kesmeden devam edecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X