Survivor yarışmacısından şok açıklama: 2,5 yıl şiddet gördüm… Dibe vurdum!

Geçmişte şiddet gördüğünü itiraf eden ve bunu da kendi adını taşıyan kitabında okurlarıyla paylaşan eski Survivor yarışmacısı Bennu Gerede, Kanal D’de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk oldu.

Survivor yarışmacısından şok açıklama: 2,5 yıl şiddet gördüm… Dibe vurdum!

Ünlü fotoğrafçı Bennu Grede, merak edilenleri  canlı yayında anlattı.

-Maalesef bu kötülükleri yaşadım. Çok uzun zaman sürdü bu gücümü geri kazanmak. İnsanlar bunu paylaşmak istemiyor. Kendimize bile itiraf edemiyoruz. İnsan utanıyor.

-Tam utanç da değil. Normalmiş gibi bir şeyin içine giriyorsun. Çıkmak çok da zor oluyor. Allah’tan kendimle çok çalıştım. Bir sürü ders de aldım.
 

-Her şeyi dün gibi hatırlıyorum ama artık etkilenmiyorum. Bazı insanlar sağlık açısından, ruh sağlığı açısından iyi değil. Kimseye iftira atmıyorum.
 

'ASIL SUÇLU BENİM'

‘ASIL SUÇLU BENİM’

-Asıl suçlu benim. Çünkü ben kabullendim! Kimse beni zorla tutmadı orada. Bu benim de suçum. Tabii ki karşımdakinin de suçu. Artık burada suçlamak diye bir şey kalmadı.
 

-‘O seviyor beni, bir daha yapmayacak’ diyorsun. Psikolojik bir şiddet de var. Bir fanusun içine sokuluyorsun. Uzaklaşıyorsun, arkadaşlarından insanlarından. Hep ‘düzelecek’ diyorsun. Ama öyle bir şey yok.
 

-İlk ilişkimde 2-2,5 seneye yakın şiddeti yaşadım. Hemen sonraki ilişkimde de aynı şey vardı. Herhalde karma çekiyor. En sonunda ‘Bu nereye kadar devam edecek, mezara kadar mı? ‘ dedim.
 

'BİRDENBİRE GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKIYOR'

‘BİRDENBİRE GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKIYOR’

-Gençsin, ümitlisin büyük bir aşk tutku var ortada. Büyülenmiş gibisin… 3 ay seni kraliçe gibi hissettiriyor. sonra birdenbire gerçek yüzleri çıkıyor ortaya. Tabii ki şok oluyorsun.
 

-Çok güzel bir ilişkimiz vardı. 3 ay olmuş adam sokaklarda ve çok içiyor. O da tetiklemiş olabilir, bu da bahane değil. O zaman içme! Eve o halde geliyor. Aradım ben bir kaç kez ‘neredesin’ diye, eve dolmuş halde geldi. Hıncını çıkardı herhalde.
 

-Bu tarz ilişkileri bitirmek çok zor. bitmemiş bir aşk var ortada, mecburen bitiriyorsunuz. İki ilişkimde de dibe vurdum. Sonra küllerimden doğdum.
 


 

-Kitapta sadece şiddet değil, daha özel şeyler de anlatılıyor. Sanırım o özel şeyler çocuklarımı şiddetten daha fazla rahatsız etti sonuçta erkek çocukları… Asla ‘Keşke yazmasaydın’ demediler. Okuduktan sonra ‘Çok sağlam’ dediler.
 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X