Survivor’da elenen isim belli oldu

Survivor 2019’un 94. son bölümünde elenen isim belli oldu.

Survivor’da elenen isim belli oldu

Survivor Türkiye Yunanistan’ın 13 Haziran Perşembe ekrana gelen 94. son bölümde gerçekleşen ada konseyinde siyah takımda veda eden isim belli oldu. Survivor’da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden siyah takımda Dimitra ve Spyros eleme adayı olmuştu

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor Türkiye Yunanistan doksan dördüncü bölümde gerçekleşen ada konseyinde dokunulmazlığı kaybeden siyah takımda elenen isim belli oldu. 30 Haziran’da final yaparak ekrana veda edecek olan Survivor’da son elenen isim de açıklandı. Yunanistan’da yapılan toplu sms oylaması sonuçlarına göre bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Dimitra ve Spyros’un eleme adayı olduğu siyah takımda oylama sonucunda adaya veda eden isim Spyros oldu.
 

syrpros

AİLE ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor son bölümünde, yarışmacılar için büyük öneme sahip bir ödül oyununu oynandı. Kazanan takımın aileleriyle buluşacağı ödül oyununda büyük mücadele yaşandı. Siyah takım iki oyunu da kazanarak ödülün sahibi oldu. Katerina Dalaka ise performansıyla takımına büyük katkı sağladı.

Oyunun sonunda ödülü kazanan yarışmacılar mutluluktan, kazanamayanlar ise üzüntüden gözyaşı döktü. Siyah takım yarışmacılarının ailelerinden birer kişi Dominik’e ayak bastı. Ödül oyununu kazanan siyah takım aylar sonra aileleriyle buluşup hasret giderdiler. Siyah takımdaki Türk yarışmacılar Yusuf ve Sude ise karşılarında annelerini görünce gözyaşlarına boğuldu.

Untitled-18

Yarışmacılar buluşma sonrasında aileleriyle birlikte yemek yediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X