Survivor’da yeni sistem! Adalar birleşti 3 isim elemeye kaldı

Survivor dokunulmazlık oyunu dün akşam heyecan dolu anlara sahne oldu. Survivor’da Acun Ilıcalı’nın açıkladığı yeni kurallarla adalar birleşti ve bireysel oyunlar başladı.

Survivor’da yeni sistem! Adalar birleşti 3 isim elemeye kaldı

Survivor 2018’in Temmuz ayında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılacak olan büyük finalleri öncesinde yeni eleme sistemini Acun Ilıcalı açıkladı.

Dokunulmazlık oyunu öncesi seramonide Acun Ilıcalı, Survivor 2018’de adaların birleştiğini ve bireysele dönüldüğünü açıkladı.

Artık yarışmacılar bireysel mücadele edecek.

FİNALE 3 HAFTA KALA YENİ KURALLAR

Survivor’da Turabi ve Damla’nın şok sakatlıkları nedeniyle oyunlarda oynamayacak olması bireysel oyunları erken başlattı. Acun Ilıcalı, Survivor’da artık adaların birleştiğini ve bireysel oyunların başladığını duyurdu. Yarışmacılar hiç beklemedikleri bu gelişme karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Survivor’da artık her aday kendi dokunulmazlığı için yarışacak ve bireysel dokunulmazlık sembolünü alan yarışmacı istediği kişiyi eleme adayı olarak gösterebilecek. Konsey oylamasında ise iki takım aynı anda oy kullanacak ve çıkan isim eleme adayı olacak.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİMLER KAZANDI?

Survivor 2018’de bireysel oyunların başlamasının ardından ilk dokunulmazlık oyununda kızlarda dokunulmazlık sembolünü alan isim saniyelerle belli oldu. Finalde Nagihan ve Merve Aydın karşı karşıya geldi. Oyunu kazanan Nagihan kadınlarda bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu.

Survivor 2018’in bireysele dönmesinin ardından oynanan ilk dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Erkekler finalinde Anıl ve Adem karşı karşıya geldi. Finalde Anıl’ı yenen Adem dokunulmazlık sembolünü kazandı.
 

YENİ SİSTEMDE İLK ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor’da adaların birleşmesi ve bireysel oyunların başlamasının ardından ilk eleme konseyi yapıldı. Takımların birlikte oy kullandığı ilk konseyde, Ünlüler takımı eleme adayı olarak Hakan’ın ismini yazarken, Gönüllüler ise ortak kararla Merve Aydın’ı yazdı. Oylamada daha kalabalık olan Gönüllüler takımının yazdığı Merve Aydın ilk eleme adayı oldu.

Erkeklerde bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Adem ise, karşı takımdan Hakan Hatipoğlu’nu ikinci eleme adayı olarak gösterdi. Gönüllüler takımından Nagihan da kadınlarda bireysel dokunulmazlık sembolünü kazandığı için son adayı belirledi. Nagihan üçüncü aday olarak Ünlüler’den Sema’yı son eleme adayı olarak çıkardı. Survivor’dan bu hafta elenen isim, Dominik’teki son toplu sms oylamasının sonuçlarına göre belli olacak. Eleme potasına giren Merve, Hakan ve Sema arasından en az oyu alan isim Survivor’a veda edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X