‘Survivor’dan ayrılan Alp Kırşan’ın yeni hayatı

Uzun yıllardır sürdürdüğü ‘Survivor’ sunuculuğu görevini yeni sezonda Murat Ceylan’a devreden Alp Kırşan’dan haber var.

‘Survivor’dan ayrılan Alp Kırşan’ın yeni hayatı

2012-2016 yılları arasında ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarışmasında başarılı işlere imza atan, 2013’te ‘Survivor’ın da sunuculuğunu üstlenen Alp Kırşan, 5 yıl boyunca Acun Ilıcalı ile birlikte bu görevi sürdürdü.

Yeni sezonda Survivor’da olmaması merak konusu olan ünlü isim, ayrılma nedenini şu sözlerle açıklamıştı:

“‘Survivor’dan ayrılma kararımı son ‘Survivor’ bittikten sonra ailemle buluştuğum an aldım. Onları çok özlediğimin farkına vardım. Ve onlarsız yapamayacağımı anladım. Sanırım “Kariyer mi yoksa aile mi?” sorusuyla o anda yüzleştim. Özellikle aileye ikinci çocuğumuzun da katılmasından sonra eşimin ve çocuklarımızın bana daha çok ihtiyaçları olacağını gördüm ve Türkiye’de, onların yanında olmayı seçtim. Bu düşüncemi Acun ağabey ile paylaştım, o da anlayışla karşıladı. Asla bir kırgınlığım olmadı, olamaz da. Acun Ilıcalı ömrümün sonuna dek ağabeyimdir. Saygı duyduğum bir insandır.”

'Survivor'dan ayrılan Alp Kırşan'ın yeni hayatı

BAHÇE TEMİZLEYİP, BALIK TUTUYOR

Yoğun geçen yılların ardından ailesiyle birlikte Bodrum’a yerleşen Alp Kırşan, sessiz ve sakin bir hayatı seçti. Ailesiyle birlikte balık tutup, bahçe temizleyen Kırşan, yeni hayatından fotoğrafları takipçileri için paylaşıyor.

'Survivor'dan ayrılan Alp Kırşan'ın yeni hayatı

2014’te oyuncu Zeynep Dörtkardeşler’le nikâh masasına oturan, 2015 yılında oğlu Efe’yi kucağına alan Kırşan, 2018 yılında ise ikinci kez baba olma heyecanı yaşadı. 

'Survivor'dan ayrılan Alp Kırşan'ın yeni hayatı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X