Suyla dans zamanı

Sukaypark’ta Wakeboard Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşanıyor. Osmangazi Belediyesi’nin evsahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda yaklaşık 100 sporcu hünerlerini sergilerken, çeşitli illerden gelen sporcuların performansı alkış alıyor.

Suyla dans zamanı

RECAİ UYSAL

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan Wakeboard Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başladı. Osmangazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonun ilk gününde sporcuların performansı göz doldurdu. Sukaypark Tesisleri’nde start alan şampiyonada İstanbul, Samsun, İzmit, Kayseri gibi illerden yaklaşık 100 sporcu mücadele ediyor.

BUGÜN BİTİYOR

Osmangazi Belediyespor sporcularının da yarışacağı müsabakalar, 18 yaş altı bayan, 18 yaş altı erkek ve yaş sınırı olmadan yarışabilme özelliği taşıyan open bayan ile open erkek kategorilerinde düzenleniyor. Şampiyonanın ilk gününde 18 yaş altı bayan ve erkek sporcular hünerlerini sergilerken, yapılacak final yarışlarının ardından kürsü sahiplerini bulacak.

DÜNDAR BAŞARI DİLEDİ

Renkli görüntülere sahne olan yarışları izleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak böyle bir şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. 12 takımın mücadele ettiği şampiyonaya 90 sporcu katılım sağladı. Alternatif spor tutkunları, 2 gün boyunca Sukaypark’taki bu heyecana ortak oluyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen sporculara başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X