Taban birliklerinden açıklama

BASKF Yönetim Kurulu Başkanı Kılıç ile TÜFAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bursaspor Kulübü’nün son durumuna ilişkin ortak bir açıklamala yayınladı.

Taban birliklerinden açıklama

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kılıç ile Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Ulvi Özdemir, Bursaspor Kulübü’nün son durumuna ilişkin ortak bir açıklamala yayınladı. Bursaspor’un bir alt lige düşmesinin çok üzüntü verici olduğu kaydedilirken, biriken borçlar, transfer yasağı ve Olağanüstü Genel Kurul sırasında yaşanan gelişmelerin kendilerini endişeye sevk ettiğini belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bursalılara teslim edilmeliydi

‘Bu zor durumdan çıkış yolu olarak, Bursaspor bünyesinden çıkan futbolculara dayalı bir takım ve teknik kadro yapılanması beklenirken, kulübü temsil edenler farklı bir yöntem izlemiştir. Genç oyuncular ile yeni transferlerden oluşacak futbol takımı kadrosu, Bursa’ya ve gençlere yabancı bir teknik ekibe teslim edilmektedir. Geçen sezon bu takımı küme düşüren teknik kadronun genç bir üyesi sportif direktörlüğe getirilirken, teknik direktör olarak da kariyeri yüksek olmayan bir isim seçilmiştir. Oysa, Bursa’yı bilen ve bünyeden çıkan bir teknik kadro ile genç oyuncuların uyumu daha iyi sağlanabilirdi.’
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X