Tabutlu infazda flaş gelişme

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde özel yaptırılan bir tabutla gömülerek öldürülen Ferhat Tanrıkulu’nun arkasında, 2’si bebek 4 çocukla gözüyaşlı eşi kaldı.

Tabutlu infazda flaş gelişme

Polisin incelemesi sonucu, marangozda özel yaptırıldığı düşünülen dikdörtgen şeklinde bir tabutun içine konularak diri diri toprağa gömülerek öldürüldüğü iddia edilen cinayetle ilgili; Ferhat Tanrıkulu’nun basında çıkan “namus cinayeti kurbanı çıktı” haberi ile gözü yaşlı aile bir kez daha yıkıldı.

Düğünlerde şarkı söyleyerek geçimini sağlayan Tanrıkulu’nun, 4 çocuğu ile eşi, tek gözlü evde bir geçim kaynakları olmadığından yoklukla mücadele ediyorlar.

“EŞİMİN KATİLİ ÇOCUKLUK ARKADAŞIYDI”

Kocasının ölümünün namus davası olarak yansıtılmaya çalışıldığını savunan eşi Şilan Tanrıkulu, bunun kocasına atılan çirkin bir iftira olduğunu, hunharca işlenen cinayetin bu şekilde aklanmaya çalışıldığını ileri sürdü. Tanrıkulu, “Eşime iftira atmış, eşimin onun karısı ile asla ilişkisi yoktur. Katil, eşimin çocukluk arkadaşıydı. Ben kocamı tanıyorum kocam asla öyle bir şey yapmaz. Sırf kendisini kurtarmak için böyle bir iftira atmış” dedi.

“KATİL EŞİMİ ‘GEL SENİNLE BİR İŞİM VAR’ DİYE ARADI”

Eşinin kendisi ile birlikte babasının evinde misafir olduğunu anlatan Şilan Tanrıkulu, şüpheli zanlısı olarak aranan Ferdi T.’nin eşini telefonla arayarak yanına çağırdığını söyledi. Tanrıkulu, olayı şöyle anlattı: “Eşimin katili, benim yanımda telefonla arayarak ‘gel seninle işim var’ diyen. Ferhat da çıkıp gitti. Ondan sonra kendisinden bir daha haber alamadım. Eşim gelmeyince telefonunu aradım telefon çaldı ama kapattılar. Ondan sonra ben onu aradım Ferhat senin yanına geldi dedim. Bana dedi ki; ‘Bende Ferhat’ı arıyorum, benim yanımda değil, gel istersen arabamla evime götüreyim bak’ dedi. Burada onun amacı cinayet ondan bilinmesin diye eşimin yanında olmadığını kabul etmemdi. Defalarca aradım ama bir sonuca ulaşamadım. Ertesi gün polisin bana haber vermesi ile hastaneye gittiğimde Ferhat’ın diri diri bir tabuta gömülerek öldürüldüğünü öğrendim. Ferdi ortalıkta dolanıyor, Ferhat kara toprakta şimdi onun katilinin yakalanmasını  istiyorum.”

“BABAMIN KIRMIZI MONTUNU ÇIKARMIŞ BAŞKA BİR ŞEY GİYDİRMİŞLER”

Tanrıkulu’nun 4 çocuğundan en büyüğü olan Delila Tanrıkulu (7), babasının katilinin bir an önce yakalanmasını istediğini yakardı. Minik Tanrıkulu, “Babamın üstünden kırmızı montunu çıkarmış üzerine başka bir şey giydirmişler. Burada büyüklerimin ellerinden öpüyorum babamın katilini bulsunlar. Her gün Allah’a dua ediyorum babam gelsin diye ama babam gelmiyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X