Talihim yok bahtım kara!

Bursaspor, son yıllarda ikinci yarılar yaşadığı düşüşün benzeriyle yine karşı karşıya.

Talihim yok bahtım kara!

Timsah 2019’da galibiyet yüzü göremedi. Yeşil beyazlılar, ikinci devre sadece 3 puan toplarken, Kasımpaşa ve Akhisarspor’dan sonra en kötü performansı sergiledi. Başakşehir maçıyla birlikte artık yeni bir sayfa açma zamanı geldi. 

Spor Toto Süper Lig’de 22 hafta geride kalırken, sezonun ikinci yarısındaki ilk 5 haftada zirvedeki ekipler formuyla dikkat çekti. 23’üncü haftaya lider giren Medipol Başakşehir ile birlikte takipçileri Galatasaray ve Beşiktaş, ikinci yarıda çıktığı maçlardan 13 puan çıkardı. 4 takım ikinci yarıda henüz mağlubiyet yüzü görmezken, ligin ilk 3 sırasının dışında Çaykur Rizespor da önemli bir ivme kaydederek tıpkı zirvedekiler gibi 13 puan topladı ve yalnızca bir maçta puan kaybı yaşadı.

3 BERABERLİK VAR

Ligin ikinci yarısında en kötü grafiği ise Kasımpaşa sergiledi. İlk yarıda gerçekleştirdiği çıkış ile dikkat çeken İstanbul ekibi, ikinci yarıdaki 5 maçından da mağlubiyetle ayrılarak henüz puan alamadı. Kasımpaşa’nın yanı sıra ligin son sırasındaki Akhisarspor ise bu süreçte yalnızca 1 puan toplayabildi. Galibiyetsiz diğer ekip olan Bursaspor ise, 3 puanı hanesine yazdırabildi. Yeşil beyazlılar 2019’da henüz galibiyet alamadı. 

TRABZON DA DÜŞÜŞTE

Son yıllarda ligin ikinci yarılarında büyük bir ivme kaybeden Bursaspor’un Başakşehir karşılaşmasıyla birlikte toparlanması ve tehlike bölgenin uzağında kalması gerekiyor. Ligin ilk yarısını 29 puanla ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor ise zirve yarışından uzaklaştı. Devreye lider Medipol Başakşehir’in 6 puan gerisinde giren bordo mavililerin İstanbul ekibiyle arasındaki puan farkı ise 5 hafta sonunda 15’e çıktı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X