Tanzim Bursa’da nerede ne zaman başlayacak?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gıdada tanzim satışların önünüzdeki hafta Bursa’da da başlayacağını söyledi.

Tanzim Bursa’da nerede ne zaman başlayacak?

DERYA DEMİR

Aktaş konuya ilişkin açıklamasında, söz konusu uygulamanın dün İstanbul ve Ankara’da başladığını hatırlatarak, “Bursa’da da tanzim satış ile ilgili çalışmaları yürütüyoruz. Göz yaparken kaş çıkarmamak lazım. Satışlarımız BESAŞ noktalarında ya da araçlarında yapılacak. Bir hafta içerisinde belirlediğimiz noktalarda tanzim satışlarını başlatacağız. Bu noktalar şehrin hem batı hem de doğu tarafında konumlandırılacak” dedi.

ESNAFLA DA GÖRÜŞECEĞİZ

Çarşamba günü hal ve pazar esnafı ile de bir araya geleceğini aktaran Aktaş, “Esnaflarımızla görüşüp kapsamlı bir çalışma yapacağız. İstanbul ve Ankara’da yapılan uygulamanın aynısı olacak. Pahalı ürünlerin satışı öncelikte olacak. Soğan, patates, biber gibi ürünler satış noktalarımızda bulunacak. 7-8 kalemde ürünün satışını gerçekleştireceğiz. Bununla ilgili kilogram gibi bazı kısıtlamalar da bulunuyor. Tüm çalışmalarımızı etraflıca tamamlayıp, İstanbul ve Ankara’daki satışları da izleyip, tanzim satış noktalarımızı faaliyete geçireceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X