Taraftardan ültimatom

Bursa’ya farklı bir otobüsle gelen yeşil beyazlı kafileyi, gece geç saatlerde 200 kişilik öfkeli taraftar grubu karşıladı… 

Taraftardan ültimatom

Galatasaray’a 5-0 mağlup olan Bursaspor’da taraftar öfkeli… Yeşil beyazlı bir grup, maçın hemen ardından Özlüce Tesisleri’nin önünde toplanmaya başladı. 

Yaklaşık 200 kişilik taraftar, tesislerin önünde yönetimi istifaya davet ederek son haftalarda alınan kötü sonuçları protesto etti. 1 saat 20 dakikalık gecikmenin ardından sivil bir otobüs ile maçın oynandığı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’dan ayrılan Bursaspor kafilesinin tesislere girişi sırasında tansiyon yükseldi.

Paul Le Guen’i istemiyoruz

Çevik kuvvet ve polis ekipleri de güvenlik önlemleri aldı. Güvenlik güçleri ve taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Yeşil beyazlı taraftarlar, ‘Ali Ay istifa, yönetim istifa. Korkak futbol istemiyoruz’ diyerek Fransız Teknik Direktör Paul Le Guen’i de istifaya davet etti. 

Tesislere gelen taraftarın bir bölümü kafilenin içeriye girmesinin ardından tesislerden ayrıldı. Diğer bir grup ise bir süre daha yönetim ve futbolcular aleyhine sloganlar atmaya devam etti. Ardından bu grup da tesislerden ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X