‘Tarih yazmaya devam’

Osmangazi Belediye Başkanlığı için AK Parti tarafından üçüncü kez aday gösterilen Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Osmangazi’de tarih yazmaya devam edeceklerini söyledi.

‘Tarih yazmaya devam’

DERYA DEMİR

Aday adaylarının açıkladıkları projelerin, planların kağıt üzerinde kalmayacağı garantisini verdiğini kaydeden Dündar, “Bu başarımızın altında heyecanını yitirmeyen belediye çalışanlarının katkısı büyük. Osmangazi Belediyesi, köklü ve güçlü bir belediyecilik anlayışına sahip. Bursa surları kadar güçlü, Uludağ kadar vakurlu, Ulucami kadar huzurlu. Reklam belediyeciliği değil, hizmet belediyeciliği yaptık.

Türkiye’ye örnek projeler yaptık. AK Parti’nin belediyecilik anlayışını yansıtan Soğanlı örnektir. Kağıt üzerinde değil, gerçek dönüşümün projesi hayata geçti. Panoroma 1326 projesi ise sadece turizm değil, ufuk vizyon projesi oldu. Bursa’yı Bursa dışına taşıdı. Bu projeyle damgamızı vurduk” diye konuştu. 

“OSMANGAZİ BAYRAĞINI BURÇLARA DİKECEĞİZ”…

Şikayet eden değil, çözüm üreten anlayışı hiç terk etmediklerini vurgulayan Dündar, “Yeni projelerimiz olacak. Kalıcı projelerle şehrin sağlıklı büyümesine katkı sağlıyoruz. Osmangazi’de tarih yazmaya devam edeceğiz. AK Parti teşkilatları birlik beraberlik içinde Bursa’da 18-0 yapmak için çalışacak. Arkadaşlarımla başarılı proje ve örnek çalışmalar ortaya koyacağız. Her dönem arttırdığımız oyları yeniden arttırıp Osmangazi Bayrağını burçlara dikeceğiz” dedi.

“KARARLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ”…

İlçe Başkanı Ufuk Çömez de, “Şehirlerimizin ve insanlarımızın sorunlarını çözmeye kararlı bir şekilde devam edeceğiz, büyük projelerimizi sürdüreceğiz, yeni projelere başlayacağız. Osmangazi’de girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacağız. Adalet, emanet ve sadakat ilkelerinden şaşamayacak adaylarımızla yerel yönetimlerde Bursa’yı bir dönem daha yönetmeye talibiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X