Tarihe geçen nakavt!

Fazla kiloları olduğu gözlerden kaçmayan ve kimi çevrelerce kendisine ‘Şişman’ lakabı takılan Meksikalı boksör Andy Ruiz Jr, yenilmez(!) Anthony Joshua ile karşı karşıya geldiç

Tarihe geçen nakavt!

Joshua’nın kariyerinde 22 maç vardı ve hepsinde rakiplerini yenmeyi başarmıştı. Meksikalı boksör Andy Ruiz Jr karşısında da zorlanmadan ringden ayrılması bekleniyordu. İşler hiç umduğu gitmedi maç boyunca 4 defa yere serildi.

Hakem, 7’nci raunda geldiğimizde Joshua’nın yerden kalkmakta güçlük çektiğini görüncü maçı sona erdirdi ve Andy Ruiz Jr “yeni” Ağır Sıklet Boks Şampiyonu ilan edildi. Maç sonunda Andy Ruiz Jr şunları söyledi…

“Tanrıya bana bu zaferi armağan ettiği için teşekkür etmek istiyorum. Hep bu anı hayal ettim ve bunun gerçekleştiğine inanamıyorum.” “Ben Meksikalı bir savaşçıyım ve onu bir Meksikalı gibi devirdim. Elbette rövanşını yaparız ama şu an bunu kutlamak istiyorum. Meksika adına tarih yazdım!”

Anthony Joshua ise hayal kırıklığını gizleyemiyordu… “Taraftarlarımı, destekçilerimi hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm. İyi hazırlanmıştım ama iyi bir dövüşçüye kaybettim.” “Ona başarılar diliyorum, rövanşını yapacağız…”

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X