Tarihi Tepebağ Ortaokulu’nda restorasyon çalışmaları

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Tepebağ Ortaokulu’nun eğitime kazandırılmasının yanı sıra çok önemli bir eseri…

Tarihi Tepebağ Ortaokulu’nda restorasyon çalışmaları

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Tepebağ Ortaokulu’nun eğitime kazandırılmasının yanı sıra çok önemli bir eserin de Adana’ya kazandırılacağını söyledi. Vali Demirtaş, beraberinde Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’ın da bulunduğu incelemede tarihi Tepebağ Ortaokulu ile ilgili yapılan restorasyon çalışmalarının son durumu hakkında üstlenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Tepebağ Ortaokulu’nun kentin en eski okullarından biri olduğunu söyleyen Vali Demirtaş, okulun eğitime kazandırılmasıyla birlikte çok önemli bir eserin de Adana’ya kazandırılacağını söyledi. Vali Demirtaş, birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış tarihi Tepebağ bölgesinde bulunan okulun restorasyon çalışmasının tamamlanmasıyla, Adana’nın tanıtımına da önemli katkılarının olacağını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X