Tartışmalara yol açan villa yıkılıyor

Hasanağa’da Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in arkadaşının kardeşine ait olan ve tartışmalara yol açan kaçak yapı yıkılıyor.

Tartışmalara yol açan villa yıkılıyor

Hasanağa’da Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in arkadaşının kardeşine ait olan kaçak yapı, kamuoyunda tartışmalara yol açmıştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Nilüfer Belediyesi’nin talep ettiği görüş yazısını gönderdi. Erdem, bakanlık kararını villa sahibine tebliğ edeceklerini ve gereğinin yapılacağını söyledi.

Haberi, Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal bugünkü köşesinden duyurdu.

O villa yıkılıyor!

Gelişmeyi Bursa kamuoyu biliyor…

Hasanağa’da Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in arkadaşının kardeşine ait olan kaçak yapı, kamuoyunda tartışmalara yol açmıştı.

Dahası AK Partililer, söz konusu villanın orman alanında olduğunu iddia ediyor ve  kaçakyapının  vakit kaybedilmeden yıkılması gerektiğini savunuyordu.

Eleştiriler üzerine Başkan Erdem ve CHP’liler bir basın toplantısı düzenlemiş ve iddiaları reddederek, tartışma yaratan yapının imar barışından yararlandığını ancak yine de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan görüş isteyeceklerini belirtip eklemişlerdi:

Bakanlık yık derse yıkarız!

Merakla beklenen o yazı geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Nilüfer Belediyesi’nin talep ettiği   görüş yazısını Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne sevk etti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ise dün Nilüfer Belediyesi’ne kararını  bildirdi.

Mustafa Özdal’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X