Tartıştığı arkadaşının arabasını denize attı

İstanbul’da, sahilde alkollü oldukları iddia edilen 4 arkadaş arasında başlayan tartışma ilginç bir hamleyle sonuçlandı.

Tartıştığı arkadaşının arabasını denize attı

Sarıyer Garipçe köyü sahilinde alkollü oldukları iddia edilen 4 arkadaş arasında başlayan tartışma ilginç bir hamleyle sonuçlandı. Şahıslardan biri tartıştığı arkadaşını denize attı. Bunun üzerine bir kişi de arkadaşını denize atan şahsın otomobilinin denize itti.

Gün aydınlandığında ise ortaya ilginç bir manzara çıktı.

İlginç olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 03.30 sıralarında Sarıyer Garipçe köyünde meydana geldi. İddiaya göre, gece saatlerinde 4 arkadaş otomobille köyün sahiline geldi. Burada alkol alıp eğlenen gençler sabaha karşı alkolün etkisiyle tartışmaya başladı. Tartışma sonucu birbirine giren 2 arkadaştan biri diğerini elbiseleriyle denize attı. Bunun üzerine sinirlenen diğer şahıs, arkadaşının otomobilinin önce el frenini çekti ardından da otomobili itekleyerek denize sürükledi. Şahısların kavga ettiğini gören çevredeki vatandaşlar, sahile gelerek arkadaşları ayırdı. Gün aydınlandığında ise ortaya çıkan manzara karşısında vatandaşlar hayrete düştü. Otomobil ise çekici yardımıyla denizden çıkartıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X