Tartıştığı karısını başından vurdu

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evinde kocasıyla tartışan genç bir kadın başından tabancayla vurularak öldürüldü.

Tartıştığı karısını başından vurdu

Olay, saat 03.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesinde bir evde meydana geldi. İddiaya göre, kahvede garsonluk yapan İdris H., bir çocuk annesi olan karısı Kezban H.(21) ile tartışmaya başladı. İdris H., tartışmanın ardından yanında bulunan tabancayla karısının başına bir el ateş etti. Başından vurulan Kezban H. ağır yaralandı.

İdris H. evinin yakınlarında oturan ağabeyinin evine giderek “Karımı vurdum” dediği öğrenildi. Kardeşinin evine giden ağabeyi, yengesi Kezban H.’yi kanlar içinde görünce polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından genç kadını Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Kezban H. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası hastaneye gelen Kezban H.’nin yakınları, ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi. Kezban H.’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Polis, kaçan cinayet zanlısı İdris H.’yi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X