Tartıştığı kız arkadaşını bıçakladı

Bursa’da tartıştığı kız arkadaşı Hatice Ç.’yi bacağından bıçaklayan Mehmet Ç., kaçmak üzereyken sevk edilen polis ekibi tarafından yakaladı.

Tartıştığı kız arkadaşını bıçakladı

Merkez Osmangazi İlçesi Altıparmak Caddesi Tahir Sokak’ta bir apartman dairesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Hatice .Ç. ile erkek arkadaşı Mehmet Ç., arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Arbede sırasında Mehmet Ç., bıçakla kız arkadaşı Hatice Ç.’yi sol bacağından yaralandı. Hafif yaralanan Hatice Ç., apartman dairesinden dışarı çıkarken arkasından gelen Mehmet Ç. kendisi ile tartışmaya devam etti. Bağrışma sesleri üzerine apartmanda oturanlar 155 Polis İmdat’ı aradı. Kısa sürede polis ekipleri sevk edildi. Bacağından yaralanan Hatice Ç., ambulansla Muradiye Devlet Hastanesine kaldırılırken, kız arkadaşını bıçakladıktan sonra kaçmaya çalışan Mehmet Ç. ise kısa süre sonra yakalanıp gözaltına alındı.

Mehmet Ç. sorgulanmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğüne götürülürken bacağından yaralanan Hatice Ç.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X