Tatlıoğlu vatandaşla buluştu

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, ziyaret ettiği mahallelerde bir araya geldiği vatandaşları dinleyip yapılan çalışmalar hakkında bilgi veriyor.

Tatlıoğlu vatandaşla buluştu

Mahalle buluşmaları ile birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun yaşandığını kaydeden Tatlıoğlu, “Her hafta farklı bir mahallede hemşehrilerimizle birlikte oluyoruz.

Mahallelerimizin eksiklerinin yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümüne büyük katkı sağlıyor. Orhaneli Belediyesi olarak her kesimden ve her yaştan insanın görüş ve önerilerine önem veriyoruz” dedi.

Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, merkez ve kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları gözden geçirmek ve eksikleri vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda değerlendirmek için buluştuklarını ifade etti.

Tatlıoğlu, ‘Mahalle ziyaretlerimizde, yaptığımız hizmetleri ve yatırımları değerlendiriyor, eksikleri varsa giderilmesi noktasında çalışmalarımızı başlatıyoruz. Hizmetleri kazandırırken hep istişare ettik, etmeye de devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, “Kırsal ve merkez mahallelerimizde hizmet için neler yapabiliriz düşüncesiyle çalışma planlarımızı yapıyoruz. Her mahalle için öncelikli ihtiyaç olan hizmeti tespit ediyoruz ve ona göre yol haritamızı çiziyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X