Tayan’dan Çohan’a tebrik

CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı görevine getirilen Recep Çohan ve yönetim kuruluna tebrik ziyaretinde bulundu.

Tayan’dan Çohan’a tebrik

Parti çalışmaları ve örgüt hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulundukları toplantıda Tayan, seçimlere doğru geri sayımın başladığını dile getirerek, “2015 seçimleri otobandan son çıkış yoludur” dedi.

Ülkenin kötü gidişine ‘Dur’ diyebilmek için 2015 seçimlerinin bir fırsat olduğunu dile getiren Tayan şunları söyledi:

“Vatandaş AKP iktidarından kurtulmak için tutunacak güçlü bir dal arıyor. Bu dal CHP olmalıdır. 2015 seçimleri öncesi örgütlerde nöbet değişimleri yapılıyor. Ayrılanlar da görevlerine yeni atananlar da hepsi bizim kardeşlerimizdir. Osmangazi ilçesinde hizmeti geçenlere teşekkür ederken yeni atanan arkadaşlara başarılar diliyorum. Hep beraber kapı kapı çalışacağız. Yapıcı ve tutarlı muhalefet görevimizi yapacağız. Ana muhalefet olarak halka karşı sorumluluğumuz var. İyi ve diri olmazsak tarih önünde bunun hesabını veremeyiz” dedi. 

Tayan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Osmangazi İlçe Başkanı Recep Çohan da, Osmangazi İlçe Örgütü olarak Osmangazi’de yaşayan 850 bin kişi ile tek tek görüşmeyi hedeflediklerini belirterek CHP’yi iktidara taşımak için sıkı bir çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X