Tecavüz ettiği keçi ile evlendirildi

Kimi bir yılana aşık oldu, kimi bir keçiyle evlenmek zorunda kaldı. İşte okudukça şaşkına döneceğiniz 5 sıra dışı evlilik…

Tecavüz ettiği keçi ile evlendirildi

Ölen nişanlısına gelinlik giydirip nikah kıydı!

Ölen nişanlısıyla evlendi

28 yaşındaki Chadil Deffy, 10 yıldır beraber olduğu nişanlısı Sarinya Kamsook ile evlilik hazırlıkları yaparken, 29 yaşındaki kız trafik kazasında yaşamını yitirdi. En büyük isteğinin nişanlısıyla evlenmek olduğunu belirten Deffy, kazadan dört gün sonra Kamsook’un gelinlik giydirilmiş cesediyle ülkenin kuzey doğusundaki Surin vilayetinde bir Budist tapınağında evlendi.

Keçiyle evlendirildi

Ölen nişanlısına gelinlik giydirip nikah kıydı!

Sudan’da, cinsel ilişki esnasında yakalandığınız kişiyle evlenmeniz gerektiğini emreden katı yasalar mevcut. Örneğin bir kadınla yakalanırsanız onun aile onuruna zarar gelmemesi için kesinlikle evlenmek zorundasınız. Bir keçiyle yakalanan Tombe isimli adamda bu yasaların gereğince keçiyle evlendirildi. Kanunların buradaki gerekçesi ise Tombe’nin keçinin sahibini utandırmış olmasıydı.

Aşık olduğu yılanla evlendi

Ölen nişanlısına gelinlik giydirip nikah kıydı!

Hindistan’da bir kadın, aşık olduğu yılanla evlendi. Düğünün kendilerine iyi şans getireceğine inanan 2000 kişi törene katılırken, düğünde yılanın olmaması ve yerine birebir benzeri olan pirinç bir heykelin konmuş olması ağızları açık bırakan diğer detaydı.

Roller coaster ile evlendi

Ölen nişanlısına gelinlik giydirip nikah kıydı!

35 yaşındaki Amy Wolfe Weber bir roller coaster ile evlendi. Ona deli gibi aşık olduğunu söyleyen Amy, ”Onu gördüğüm an aniden tutulduğumu hissettim. Ben bu durumu normal karşıladım fakat başkalarının böyle karşılamayacağını bildiğim için duygularımı kimseye anlatmadım.” diyerek aşkının büyüklüğünü anlattı. Öyle ki Amy, roller coaster’dan bir parçayı sürekli cebinde taşıyor.

Eyfel Kulesi’yle evlendi

Ölen nişanlısına gelinlik giydirip nikah kıydı!

San Francisco’da, eski bir asker olan Erika, Eiffel Kulesi’ni gördüğü an aşık oldu ve onunla evlendi. Üstelik bu durumu resmiyete dökmek için adını da ”Erika La Tour Eiffel” yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X