Tehlike yaratan bina yıkımı sürüyor

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin metruk bina yıkım çalışmaları devam ediyor.

Tehlike yaratan bina yıkımı sürüyor

İki yıl içinde 250’nin üzerinde terk edilmiş binanın yıkımını gerçekleştiren ekipler, Kayhan Mahallesi’nde bulunan binalar ile Demirsubaşı Mahallesi’nde bulunan bir başka binanın yıkımını tamamladı. 

Terk edilmiş haldeki yapıların halk sağlığını ve güvenliğini tehlikeye attığını belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gerek küçük çocuklar, gerekse de çevredeki yapılar ve araçlar için tehlike oluşturan, halkı rahatsız ve tedirgin eden, görüntü kirliliğine sebebiyet veren, çevre sağlığını olumsuz şekilde etkileyen metruk yapıları tespit ederek, mal sahiplerinin de rızası alındıktan sonra yıkım işlemini gerçekleştiriyoruz” dedi. 

‘OLUMSUZLUKLARI ÖNLÜYORUZ’

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve refahı her şeyden çok daha önemli ve önceliklidir. İlçemiz metruk yapılardan temizlendikçe, hem vatandaşlarımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçerek olabilecek tüm olumsuzlukları önlüyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X