Tek amacımız güldürmek

Güldür Güldür ekibinin başarılı oyuncularından Aslı İnandık, Cihan Ünal’ın sahnede soytarılık yaptıkları eleştirisine Olay Çekirge’ye özel açıklamalarıyla cevap verdi.

Tek amacımız güldürmek

Emir Doğan

BU BİR ŞOV PROGRAMI

Köleler Adası isimli oyunuyla Nilüfer Tiyatro Festivali’nde Bursalılarla buluşan Aslı İnandık, sahne önesi Olay Çekirge’ye konuştu. Cihan Ünal’ın sahnede soytarılık yapıp, tiyatronun kalitesini aşağı çekmekle eleştirdiği Güldür Güldür ekibinin bir üyesi olan İnandık, ‘Cihan Hocamız kendince haklı. 
Fakat Güldür Güldür ekibinin, bu bir tiyatrodur gibi bir iddiası yok. tek amacımız güldürmek. Bu bir şov programı’ dedi. 

MÜZİKAL YAPMAK İSTERİM

Lise ve üniversitede 8 yıl boyunca müzik eğitimi alan, çello ve piyano çalan Aslı İnandık, en büyük hayallerinden birinin müzisyen kimliğiyle oyunculuğunu birleştirmek olduğunu söyledi.

Bir müzikalde sahneye çıkmaktan büyük keyif alacağını belirten İnandık, önümüzdeki günlerde şarkıcı bir dostuyla düet yapacağını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X