Tekerlekli sandalyelerin tamiri Nilüfer Belediyesi’nden

Nilüfer Belediyesi tarafından geçen yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde hizmete sunulan Tekerlekli Sandalye Tamir Evi, engellilerin hayatını kolaylaştırıyor.

Tekerlekli sandalyelerin tamiri Nilüfer Belediyesi’nden

Alaaddinbey hizmet binasında faaliyet gösteren tamir evi, engellilerin araçlarını ücretsiz tamir ediyro. Bursa’da yaşayan bütün engellilerin yararlanabildiği Tekerlekli Sandalye Tamir Evi’nde garanti kapsamı dışında kalan akülü ve aküsüz tekerlekli sandalyelerin bakım ve onarımları ücretsiz olarak yapılıyor. Tamir evinden yararlanan Hakan Karyağmazgil, bu hizmetin engelliler için çok önemli olduğunu söyledi.

Tamir evinde görevli Rıfat Küçükler de, engellilerin her türlü akülü ve aküsüz araçlarının bakım ve onarımının ücretsiz yapıldığını belirterek, “Vatandaşlarımız tekerlekli sandalyelerinde arıza olduğu zaman belediyemizi arayıp tamir talebinde bulunuyor. Biz bulunduğu yere gidip aracını alıyor, bakımını yaptıktan sonra teslim ediyoruz” diye konuştu.

Nilüfer Belediyesi Tekerlekli Sandalye Tamir Evi’nde bu güne kadar 288 tekerlekli sandalyenin bakım ve onarımının yapıldığını bildiren Rıfat Küçükler, akülü veya aküsüz tekerlekli sandalye bakım ve onarım hizmetinden yararlanmak isteyenler 444 16 03 veya 245 34 46 numaralı telefonu arayarak arıza kaydı yaptırabileceklerini söyledi.

5 günü geçen tamir sürelerinde mağduriyetin giderilmesi için bir akülü ya da aküsüz tekerlekli sandalyenin engellilere emanet verildiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X