Tekne faciasında kaybolan Sincan’ı arama çalışmalarına yeniden başlandı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde denize açıldıkları teknenin bozulması sebebiyle denize atlayarak sahile kadar yüzmek isteyen 3 kişiden biri olan Serdar Sincan’ın bulunması için arama ve kurtarma çalışmaları yeniden başladı. 

Tekne faciasında kaybolan Sincan’ı arama çalışmalarına yeniden başlandı

Bursa’nın Gemlik ilçesi açıklarında, içinde 10 kişinin olduğu tekne, arızalandıktan sonra denizde sürüklendi. Ekipler tarafından başlatılan operasyonda 7 kişi kurtarılırken, tekne arıza yapmadan önce yüzmek için denize atlayan Yaman Şipka, Serdar Sincan ve eşi Natali Sincan ise denizde hava şartları sebebiyle denizde kayboldu.

3 kişiden biri olan aman Şipka 12 saat sonra sağ kurtarılırken Natali Sincan’ın cansız bedeni Mudanya sahilinde bulundu. Natali Sincan’ın eşi Serdar Sincan ise olaydan sonra 4 gün boyunca devam eden arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. 

Arama çalışmalarının sona ermesinin ardından Serdar Sincan’ın ailesi İçişleri Bakanlığı’na oğullarının cesedinin bulunmasını istedikleri yönünde istekte bulundu. Sincan ailesinin isteğine kayıtsız kalmayan İçişleri Bakanlığı arama çalışmalarının yeniden başlaması için talimat verdi. 

Talimatın üzerine ekipler dün akşam saat 21.00’den itibaren arama çalışmalarına yeniden devam etti. Arama çalışmalarının 3 gün boyunca kesintisiz devam edeceği, cesedin bulunamaması halinde aramaların durdurulacağı öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X