Teknolojk dönerci ‘whatsapp’tan sipariş alıyor

Yeni hizmete giren bir fast-food restoranı, sosyal paylaşım ağlarını kullanarak müşterilerine avantajlar sağlamayı hedefliyor.

Teknolojk dönerci ‘whatsapp’tan sipariş alıyor

Günümüzde gençler tarafından oldukça yaygın olarak kullanılan sosyal paylaşım ağları artık kafelerde, restoranlarda da kullanılıyor. Bursa Şehreküstü’nde yeni açılan Obur-x isimli fast-food restoranı, karekod destekli kart sistemi ile müşterilerinin kayıtlarını tutuyor. Müşterilere özel olarak verilen kartlarla 5 kez alışveriş yapılması halinde 6. ürün ücretsiz veriliyor. Bunun yanı sıra işletme içerisinde yemek yerken sosyal mevki bildirim sitelerinde check-in yapan müşteriler, müessese tarafından anında yüzde 10 indirim kazanıyor. 

İşletmeci Cihan Alıç, “Her kesime hitap etmek istiyoruz. Öğrecilerin ve gençlerin sosyal medyayı kullanması büyük önem taşıyor. Yaptığımız yeniliklerle misafirlerimize bir restorana oturup yemek yemekten daha fazlasını sunuyoruz. Karalama duvarı ile isteyen siparişini beklerken resim çiziyor, isteyen yorumlarını, duygularını, düşüncelerini yazabiliyor. Karekod sistemi ile gençlerin zaten faal olarak kullandıkları sosyal medya uygulamaları avantaj haline dönüşüyor. Ayrıca şanslı masa uygulamamız ile her gün belirlenen farklı masalardan herhangi bir ücret almayarak misafirlerimize avantajlı bir kampanya sunuyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X