Teleferik seferleri de iptal

Bursa ile Uludağ arasında ulaşımı sağlayan teleferik seferleri saatte 100 kilometre hızla esen lodos sebebiyle iptal edildi.

Teleferik seferleri de iptal

Bursalıların ve yerli yabancı turistlerin kolay ulaşım sebebiyle sıklıkla tercih ettiği teleferik seferleri olumsuz hava koşullarına takıldı. Dün akşamdan beri etkili olan şiddetli lodosun gündüz de 100 kilometre ulaşmasıyla yapılması planlanan teleferik seferleri iptal oldu. Yetkililer, daha önce 40 kilometre hızla esen rüzgarda sefere çıkamayan kabinlerin yerini 80 kilometre hızdaki rüzgarda bile çalıştığını ifade ederken, yaşanan olumsuz hava koşullarının hafiflemesiyle birlikte seferlerin tekrar başlayacağını açıkladı.

SEFER FİYATLARI AÇIKLANDI

Kapasitesi de yaklaşık 12 kat artan teleferik, artık Oteller Bölgesi’ne kadar ulaştı. Yaklaşık 22 dakika süren yolculukla kayak pistlerine kadar ulaşımın sağlandığı teleferik seferlerinin ise fiyatları açıklandı. İlk etapta Teferrüç ile Sarıalan arasında çalışan ve 20 lira olan gidiş geliş fiyat tarifesi, Teferrüç ile Oteller Bölgesi 30 lira olarak açıklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X