‘TEMA Dede’ye vefa

Mustafakemalpaşa Belediyesi, 2015 yılında vefat eden TEMA Şube Temsilcisi Necati Özyiğit’in adını yeni açılan çocuk parkına verdi.

‘TEMA Dede’ye vefa

Toprağın korunması ve ağaçlandırma çalışmalarıyla uzun yıllar çocuklara doğa bilinci aşılayan TEMA Temsilcisi Necati Özyiğit için vefatının 3. yılında Lalaşahin Mezarlığı’ndaki kabri başında özel bir anma programı düzenlendi.

Anma programına Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vahap Katkat, Genel Müdür Yardımcısı Başak Yalvaç Özçağdas, Necati Özyiğit’in eşi Fatma Özyiğit ve kızı Hülya Dinç’in de aralarında bulunduğu cok sayıda vatandaş katıldı.

Duygusal anların yaşandığı törenin ardından Barış Mahallesi’nde yapılan ve Necati Özyiğit’in adının verildiği çocuk parkının açılışı gerçekleştirildi. 2 bin 800 m2’lik parkın açılışında konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Özyiğit’in geride bıraktığı en büyük mirasının doğa ve toprağın korunması için gösterdiği sorumluluk olduğunu söyledi. Açılışın ardından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a TEMA tarafından teşekkür plaketi verilirken, minik TEMA’cılarla birlikte Necati Özyiğit Parkı’na hatıra meşe fidanı dikimi yapıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X