Temizlik işçisinden duyarlı davranış

Osmangazi Belediyesi Temizlik Müdürlüğü’nde yol süpürme aracı şoförü olarak görev yapan Vedat Nari, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde aracını kullanırken yol kenarında cep telefonu olduğunu gördü.

Temizlik işçisinden duyarlı davranış

Araçtan inerek piyasa değeri yaklaşık 2 bin TL olan cep telefonunu alarak rehberden telefon sahibinin yakınlarına ulaşan Nari, telefonu yolda bulduğunu ve sahibini teslim etmek istediğini söyledi. Rehberden ulaştığı kişilerden telefonun 63 yaşındaki Kadir Tokat’a ait olduğunu öğrenen Nari, adresini öğrendiği yaşlı adamın evine kadar giderek telefonu sahibine teslim etti. 

Telefonuna kavuşunca büyük mutluluk yaşayan Kadir Tokat, “Telefonumu bulacağımdan ümidimi kesmişken kapı zilim çaldı ve Vedat Nari telefonumu bana teslim etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Böyle duyarlı insanların olması, çok güzel” dedi. 

Cep telefonunu bulan Vedat Nari de, “İnsanlık gereği yolda bulduğum cep telefonunu sahibine vermek zorundaydım. Cep telefonu değil büyük miktarda para bile bulsam aynı şeyi yapardım” diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X