‘Tempolu oynayamadık’

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali ilk maçında Bursaspor, sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Bursaspor teknik direktörü açıklamada bulundu.

‘Tempolu oynayamadık’

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankaralı ve Eskişehirli hakemlerin yardımcı olarak görevlendirmesini eleştirerek, “Gol yemeden kazanmak istiyorduk. Tempolu oynayamadık. Rakibin savunma anlayışı vardı. Cumartesi günü maç oynadıkları için daha diriydiler. Buna rağmen biz 4 net gol pozisyonu bulduk. Bunu yaparken rakibe de şans verdik. Orta alanda yorgunluk nedeniyle oyunu kontrol edemedik. Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum. Ancak Yusuf Namoğlu bize genel anlayışı anlatsın, öğrenelim. Sarı ve kırmızı kart neye göre gösteriliyor öğrenelim. Gosso yardımcı hakemin gözü önünde tekme atıyor attırmıyorsun. Benim oyuncum için devreye girip attırıyorsun. Onu da attır. Benim oyuncumu da attır. İlker Meral psikolojik olarak maça hazır değildi. Yanlış karar verdi. Kötü yönetime karşın iki takım da oynamaya çalıştı. Biz kendimizi yargılayacağız. 1-1 eleyebiliriz, elenebiliriz de. Benim çözemediğim olay rakip Ankaralı, cumartesi günü Eskişehirspor ile maçımız var. Yardımcı hakemler biri Eskişehir’den diğeri Ankara’dan. Böyle olunca şüphe duymamak mümkün değil. Böyle olunca oyuncular da haklı olarak sinirleniyor. Sinirlenmemesi lazım ama olmuyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X