Tendürek’te şehit sayısı 10’a yükseldi!

Ağrı’dan akşam saatlerinde bir son dakika haberi geldi. Ağrı Doğubayazıt Tendürek Dağı bölgesinde PKK’lı teröristlerin. nöbet tutan koruculara düzenlediği saldırıda şehit sayısı 10’a yükseldi. Saldırıda 7 korucu, 2 asker ve eski korucu olan 1 vatandaş şeh

Tendürek’te şehit sayısı 10’a yükseldi!

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Tendürek Dağı’nın  Gökçebulak köyü mevkisindeki korucu noktalarına PKK’lı teröristlerce düzenlenen  saldırı sonucunda bölgede çatışma çıktı.

Hava destekli operasyonun başlatıldığı bölgede çıkan çatışmada, 7 köy  korucusu, bir uzman çavuş ve bir asker şehit olurken, 3 asker ve 2 vatandaş yaralandı.

Açıklamada, tespit edilen hedeflere topçu atışı yapıldığı ve  yaralıların Doğubayazıt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı bildirilirken, sağlık durumunun ağır olduğu belirtilen bir askerin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

Bölgede teröristlere yönelik operasyonların sürdüğü kaydedildi.

ŞEHİT SAYISI ARTTI

Saldırıdan sonra yapılan açıklamada hava destekli operasyonun başlatıldığı bölgede çıkan çatışmada, 7 köy  korucusu ve bir uzman çavuşun şehit olduğu bilgisi verilmiş, 4 asker ve  2 vatandaşın da yaralandığı duyurulmuştu.

Ağrı Doğubayazıt Tendürek Dağı bölgesinde PKK’lı teröristlerin. nöbet tutan koruculara düzenlediği saldırıda şehit sayısı 10’a yükseldi.  Saldırıda 7 korucu, 2 asker ve eski korucu olan 1 vatandaş şehit oldu.

Bölgede teröristlere yönelik operasyonların sürdüğü kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X