Teniste Marka Kent İzmir

Bu yıl 8. kez düzenlenecek olan İzmir Cup Tenis Turnuvası öncesi kente gelerek hazırlıkları takip eden Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş…

Teniste Marka Kent İzmir

Bu yıl 8. kez düzenlenecek olan İzmir Cup Tenis Turnuvası öncesi kente gelerek hazırlıkları takip eden Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akhpınar’ı da ziyaret etti. Durmuş; turnuvaya ve spora katkılarından dolayı Başkan Akpınar’a teşekkürlerini sundu. Geleneksel hale gelen ve her geçen yıl daha da büyüyen İzmir Cup Tenis Turnuvası’nın bu yıl 8’incisi düzenlenecek. Kentin spor vizyonuna büyük katkı koyan turnuva, onlarca sporcuyu ve tenis tutkunlarını ağırlayacak. Turnuvanın hazırlık çalışmalarını yerinde incelemek ve bir dizi görüşmeler için İzmir’e gelen Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı da ziyaret ederek, raket hediye etti. “TURNUVA SAYESİNDE TENİSTE MARKA OLDUK” Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Akpınar, “İzmir Cup Tenis Turnuvası, kentin adını taşıyan ve teniste markalaşmamızı sağlayan önemli bir turnuva. Bu yıl daha da güçlü bir şekilde bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki yıllarda da turnuvayı yaşatmak ve büyütmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. “HER GEÇEN YIL BÜYÜYORUZ” Federasyon başkanı Cengiz Durmuş ise “Dünyanın takip ettiği ve önemli sporcuların katıldığı bu turnuvayı bu yıl 8’inci kez düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her geçen sene de büyüyerek devam edeceğiz. Amacımız, tenisi, sporu yaygınlaştırmak ve başarılı nesiller yetiştirmek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X