Tepki çeken görüntü: ‘Virüs bitti de haberimiz mi yok?’

Çin’in Shandong eyaletindeki Tai Dağı’nın zirvesinde, gün doğumunu izlemek için yarış içine giren yüzlerce turistin dip dibe girdiği anlar tepki çekti. Kullanıcılar, ”Virüs bitti mi bizim haberimiz mi yok?” diyerek tepki gösterdiler.

Tepki çeken görüntü: ‘Virüs bitti de haberimiz mi yok?’

Çin’de hafta sonlarıyla birleştirilen ve “altın hafta” adı verilen resmi tatiller turizmin canlandığı günler olarak bilinir. Qingming Günü de resmi tatiller arasında. Mezar Süpürme Günü olarak da bilinen bu festival pandemi yokmuşcasına akına uğradı.

”ÇİRKİN VE GÜLÜNÇ”

Çarpıcı videoda, yüzlerce turistin Çin’in en ünlü turistik yerlerinden birine gidildiğini gösteriyor. Çin’de ortaya çıkan fotoğraflar için birçok kişi sosyal medyadan tepki gösterdi. Söz konusu anlar, “çirkin” ve “gülünç” olarak nitelendirildi. Kullanıcılar, ”Virüs bitti mi bizim haberimiz mi yok?” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Screenshot_28

Çin’de Mezar Süpürme Günü olarak da bilinen ulusal bir bayram olan Qingming Festivali sırasında Dünya Mirası Sit Alanı’nı çok sayıda turist ziyaret ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X