‘Terimiz soğumadan çalışmaya devam’

AK Parti Bursa Milletvekilleri Yenişehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette, siyasi istikrar sayeside ülkenin gelişiminin artarak süreceği vurgulandı.

‘Terimiz soğumadan çalışmaya devam’

GÜRHAN ADANA  

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, 24 Haziran seçimlerinin diğer seçimlerden farklı bir nitelik taşıdığını ifade etti.

Daha yapacak işlerinin olduğunu ifade eden Hakan Çavuşoğlu, ‘Önümüzdeki yüzyıl, Türkiye’nin yüzyılı olacak. Terimiz soğumadan çalışmaya devam edeceğiz.

Birlik ve beraberlik içinde olacağız’ değerlendirmesinde bulundu. İçişleri eski Bakanı Bursa Milletvekili Efkan Ala ise, “Önümüzdeki dönemde çok daha güzel bir ülke inşa edeceğiz’ diye konuştu.

Ziyarete katılan milletvekilleri Atilla Ödünç, Müfit Aydın, Refik Özen, Zafer Işık ve Vildan Yılmaz Güler de konuşmalarında ülkenin güçlenmesinin kimi ülkeleri rahatsız ettiğini belirterek, birlik beraberlik duygusunun önemine dikkat çektiler.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl ise ilçede gerçekleştirilen projeleri anlattılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X